Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, οι διασώστες, όπως αναφέρει η Mirror, εκφράζουν φόβους ότι αν η ηθοποιός παγιδεύτηκε στον βυθό της λίμνης, τότε ίσως η σορός της να μη βρεθεί ποτέ.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα μπορούσε να πάρει η ανεύρεση της σορού της Νάγια Ριβέρα στα σκοτεινά νερά της λίμνης. Εάν η σορός της «μπλέχτηκε σε κάτι κάτω από το νερό,μπορεί να μην ανέβει ποτέ στην επιφάνεια», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ο γιος της μας έδωσε αρκετές πληροφορίες για να συμπεράνουμε ότι η Νάγια δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το νερό» κατέληξε.

Βίντεο από την επιβίβαση της ηθοποιού του Glee Νάγια Ριβέρα και του γιου της στη βάρκα

Η επιβίβαση της 33χρονης ηθοποιού Νάγια Ριβέρα στη – μοιραία όπως όλα δείχνουν – βάρκα σε λίμνη στην Καλιφόρνια έχει αποτυπωθεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο, φαίνονται η ηθοποιός του Glee και το παιδί της, το οποίο βρέθηκε σώο στη βάρκα, να προσεγγίζουν στην αποβάθρα και να μπαίνουν σε βάρκα.

Η απώλειά της έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικίας 4 ετών γιος της Ριβέρα βρέθηκε μόνος του στη βάρκα που είχαν πάρει με τη μητέρα του για να κάνουν βόλτα στη λίμνη Πίρου στην Καλιφόρνια και είπε στους αστυνομικούς ότι κολυμπούσαν αλλά εκείνη δεν ανέβηκε ξανά στη βάρκα.