Οι αρχές είπαν την περασμένη εβδομάδα πως εικάζουν ότι η Ριβέρα πνίγηκε, αφού νοίκιασε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με τον τετράχρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής.

Βίντεο από την επιβίβαση της Νάγια Ριβέρα και του γιου της στη βάρκα

Η επιβίβαση της 33χρονης ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης, στη – μοιραία όπως όλα δείχνουν – βάρκα σε λίμνη στην Καλιφόρνια έχει αποτυπωθεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο, φαίνονται η ηθοποιός του Glee και το παιδί της, το οποίο βρέθηκε σώο στη βάρκα, να προσεγγίζουν στην αποβάθρα και να μπαίνουν σε βάρκα.

Φόβοι ότι η Νάγια Ριβέρα παγιδεύτηκε στον βυθό της λίμνης

Φόβους ότι η σορός της ηθοποιού του Glee, Νάγια Ριβέρα, που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης και θεωρείται νεκρή από τις Αρχές, ίσως να μη βρεθεί ποτε εξέφραζε την περασμένη Παρασκευή η αστυνομία.

Ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, οι διασώστες, όπως αναφέρει η Mirror, εκφράζουν φόβους ότι αν η ηθοποιός παγιδεύτηκε στον βυθό της λίμνης, τότε ίσως η σορός της να μη βρεθεί ποτέ.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα μπορούσε να πάρει η ανεύρεση της σορού της Νάγια Ριβέρα στα σκοτεινά νερά της λίμνης. Εάν η σορός της «μπλέχτηκε σε κάτι κάτω από το νερό,μπορεί να μην ανέβει ποτέ στην επιφάνεια», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ο γιος της μας έδωσε αρκετές πληροφορίες για να συμπεράνουμε ότι η Νάγια δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το νερό» κατέληξε.