Σύμφωνα με τη Daily Mail, έγινε ήδη... επιδρομή στα σούοερ μάρκετ της Μελβούρνης και οι καταναλωτές στόκαραν κρέας για τις... δύσκολες ώρες.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν ήταν της... υπομονής.

Φυσικά είχαν και πάλι την... τιμητική τους τα χαρτιά υγείας αλλά και οι σοκολάτες.

O πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον ανακοίνωσε ότι η Αυστραλία θα χορηγεί άδεια μετ΄αποδοχών λόγω πανδημίας στους εργαζόμενους των οποίων η αναρρωτική άδεια τελείωσε, αλλά οι οποίοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα επειδή τους δόθηκαν οδηγίες να παραμείνουν σπίτια τους λόγω του κορονοϊού.

Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν 907 ευρώ για μια άδεια πανδημίας δύο εβδομάδων.

Η ανακοίνωση γίνεται την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας στην δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της, την Βικτόρια, οι αρχές της οποίας ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, θα περιορίσουν την κατασκευαστική δραστηριότητα και θα περικόψουν την βιομηχανική παραγωγή γύρω από την πόλη της Μελβούρνης προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Χθες η πολιτεία της Βικτόριας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και να ενισχύσει τα απαγορευτικά μέτρα για την κυκλοφορία των πολιτών, ενώ οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Διαβάστε Ακόμα

Κορονοϊός: Εκτάκτως Τσιόδρας-Χαρδαλιάς σήμερα στις 18:00

Κορονοϊός: Δεύτερο κρούσμα στον ΠΑΟΚ