Σε αποκλειστική της συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Guardian», το πρώην μοντέλο Έιμι Ντόρις κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι στις 5 Σεπτεμβρίου 1997, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του Grand Slam US Open στο τένις, την απομόνωσε έξω από τη τουαλέτα στη σουίτα των VIP θεατών και τη φίλησε με χυδαίο τρόπο.

«Έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό μου και εγώ τον απωθούσα. Και μετά με αγκάλιασε πιο σφιχτά και τα χέρια του βρίσκονταν παντού, στους γλουτούς μου, στα στήθη μου, στην πλάτη μου, παντού», είπε η Ντόρις σε αυτή τη συνέντευξη.

Το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου απάντησε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αναληθείς. «Οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς. Θα εξετάσουμε κάθε διαθέσιμο νομικό μέσο ώστε να λογοδοτήσει η Guardian για το κακόβουλο δημοσίευμα αυτής της ατεκμηρίωτης ιστορίας», είπε η Τζένα Έλις, νομική σύμβουλος στην εκστρατεία του Τραμπ.

Προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, η Ντόρις έδωσε στη δημοσιογράφο του «Guardian» Λούσι Οζμπορν, η οποία πήρε τη συνέντευξη, έξι φωτογραφίες καθώς και το απόκομμα του εισιτηρίου από το US Open του 1997.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Ναβάλνι: Από μπουκαλάκι με νερό η δηλητηρίαση - Μάλλον το ήπιε στο ξενοδοχείο

Κορονοϊός: Στην «κόκκινη λίστα» της Ιρλανδίας η Ελλάδα