Ο ατζέντης των σταρ, Jonathan Shalit, μιλώντας στην Sunday Telegraph αποκάλυψε πως η Μέγκαν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Jonathan Shalit που γνωρίζει καλά την σύζυγο του Πρίγκιπα Χάρι, δήλωσε ότι την έχει ακούσει να εκφράζει την συγκεκριμένη πρόθεσή της.

«Είναι Αμερικανίδα, έχει κάθε δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφια για την Προεδρία. O Ronald Reagan ήταν ένας B-list ηθοποιός πριν καταλήξει στον Λευκό Οίκο. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ! Η αποδοχή, εξάλλου, της Μέγκαν και του Χάρι στις Η.Π.Α είναι διαφορετική από αυτή στη Μεγάλη Βρετανία. Η Μεγάλη Βρετανία έχει μια σχέση αγάπης - μίσους με τους Sussexes, αλλά αυτό δεν ισχύει στις Η.Π.Α», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Οκ, δεν έχει άδικο σε όσα αναφέρει σχετικά με το δικαίωμά της στην υποψηφιότητα και την σχέση αγάπης-μίσους με την Βρετανία ωστόσο θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος εάν ήταν υποψήφια;

Σε αυτή την ερώτηση ο Shakit τόνισε ότι «Νομίζω ότι η Μέγκαν είναι πολύ φιλόδοξη, αλλά σ' αυτή τη χώρα αυτό καμιά φορά θεωρείται ένα δυσάρεστο στοιχείο στον χαρακτήρα κάποιου. Ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει πολλά»