Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Ανόβερο θεωρείται αυτή την περίοδο στη Γερμανία, ως η «κορωνίδα» του στυλ και της «τσαχπινιάς» στον κόσμο της μόδας.

Ο Guenter Krabbenhoeft και η Katja Britt τα δύο τελευταία χρόνια έχουν στρέψει πάνω τους τα φώνα της δημοσιότητας, λόγω της συστηματικής τους παρουσίας στα σόσιαλ μίντια

και τις σελίδες των περιοδικών μόδας, παρουσιάζοντας μια σειρά ρούχων από την τεράστια καρταρόμπα τους,

 

https://youtu.be/6K5e8yoWHnM

 

Λάτρεις του καλού γουστου  και πιστοί στην άποψη ότι «σημασία δεν έχει το πόσο χρονών είσαι, αλλά πως αισθάνεσαι» ο Guenter και η Katja έχουν μετατραπεί σε fashion icons για χιλιάδες ακολούθους τους στα σόσιαλ μίντια.

Για πρώτη φορά, ο Γκύντερ έγινε viral πριν δύο χρόνια και κέρδισε τότε το προσωνύμιο «Hipster Grandpa». Αυτό το οποίο τον κρατά νέο κι ευτυχισμένο είναι ο χορός, που – όπως ο ίδιος λέει – τον ανακάλυψε σε μεγάλη ηλικία.

Από τότε, μπόρεσα να αφήσω τα άλλα προγράμματά μου καλής φυσικής κατάστασης, ήθελα μόνο λίγη επιπλέον άσκηση ως προς τη σωματική δύναμη» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Απογοήτευσε όσους θα ήθελαν να έχει προϊστορία στον χώρο της μόδας ή να ήταν στάιλιστ. «Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, ναι» είπε.

«Αλλά δεν ήμουν κάποιος που επαναστάτησε, έκανα ό,τι οι γονείς μου μού έλεγαν να κάνω» πρόσθεσε.

Και ο Γκύντερ έγινε σεφ.

«Στην αρχή, ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ήταν εντάξει. Μια απολύτως νορμάλ δουλειά» διευκρίνισε.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι πάντα του άρεσε η μόδα.

«Στο Ανόβερο, όπου μεγάλωσα, συνηθίζαμε να βγαίνουμε βόλτα με μίνι φούστες, όταν πρωτοεμφανίστηκε το μίνι για άντρες. Με ρωμαϊκά σανδάλια, επίσης! Αλλά γρήγορα το εγκαταλείψαμε αυτό.», υποστηρίζει ο «αειθαλής» Γερμανός.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ με πληροφορίες απο την εφημερίδα Sudeutsche Zeitung