Σίγουρα, όχι και πάρα πολύ άνετα.

Αυτό πάντως έτυχε σ' έναν νεαρό Τούρκο στη Σμύρνη, ο οποίος γεννήθηκε με την καρδιά δεξιά αντί για αριστερά και ζητά από τις τοπικές αρχές να αναγράφεται αυτό τόσο στην αστυνομική του ταυτότητα όσο και στο δίπλωμα οδήγησης, προκειμένου να είναι ενήμεροι οι ιατροί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κάτι το οποίο συνέβη στο παρελθόν, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Χακάν Κουμτσουλάρ, με ανάρτησή  στη προσωπική του σελίδα στα σόσιαλ μίντια. 

«Το 1996 έπεσα θύμα τροχαίου ατυχήματος με τη μοτοσυκλέτα μου και έμεινα αναίσθητος. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός που με εξέτασε στα Επείγοντα πίστεψε πως ήμουν νεκρός, αφού δεν μπορούσε να ακούσει τους κτύπους της καρδιάς με το στηθοσκόπιο. Με έβαλαν στο νεκροτομείο, όπου τυχαία ένας γιατρός ανακάλυψε πως είμαι ζωντανός όταν ένας νοσηλευτής είδε πως ανέπνεα! Εξετάζοντας με ξανά οι γιατροί κατάλαβαν ότι η καρδιά μου είναι δεξιά και όχι αριστερά στο στήθος μου!», έγραψε στην ανάρτηση του ο 39χρονος διευθυντής σε εταιρεία μάρκετινγκ.

Πλέον, ζητά να του επιτραπεί να γράψει στην ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης ότι ανήκει στην πολύ σπάνια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ζουν μια φυσιολογική ζωή με την καρδιά του δεξιά και όχι αριστερά στο στήθος.

Διαφορετικά, όπως λέει, είναι αποφασισμένος να το γράψει με τατουάζ στο στήθος του !

Πηγή: www.hurriyetdailynews.com