Το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έτρεφε και τα πιο θερμά αισθήματα για το πρώην πριγκιπικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Χάρι και τη  Μέγκαν, ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

Η αντιπάθεια του όμως για τη  Μέγκαν Μάρκλ αυξήθηκε μετά από την πρόσφατη προβολή ενός βίντεο, όπου η Μέγκαν καλεί τους Αμερικανούς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, τον προσεχή Νοέμβριο, δηλώνοντας την προτίμησή της στον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάϊντεν.

«Δεν είμαι φαν της Μέγκαν. Εύχομαι στον Χάρι καλη τύχη, θα τη χρειαστεί, ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Αμερικανού Προέδρου, την Τετάρτη.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Μέγκαν Μάρκλ, ως πολίτης των ΗΠΑ διατηρεί δικαίωμα ψήφου στις προεδρικές εκλογές, τον προσεχή Νοέμβριο, εν αντιθέσει με τον Πρίγκιπα Χάρυ ο οποίος δεν μπορεί να ψηφίσει.

Τέλος, παρότι ρωτήθηκε σχετικά με το συγκεκριμένο επεισόδιο του Αμερικανού προέδρου με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα του Σάσεξ, απέφυγε να πάρει θέση.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα https://thehill.com/homenews/administration/517909-trump-wishes-prince-harry-luck-with-meghan-markle-after-biden