Ειδικότερα, ο 19χρονος Αλεξάντερ Χίλελ Τρέισμαν, συνελήφθη τον Μάιο, όταν το φορτηγό του βρέθηκε γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά και σε έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία του Μπάιντεν.

Αλεξάντερ Χίλελ Τρέισμαν

Αλεξάντερ Χίλελ Τρέισμαν

Εργαζόμενοι μιας τράπεζας στην Κανάπολις κάλεσαν την αστυνομία να ερευνήσει ένα λευκό φορτηγό που ήταν εγκαταλελειμμένο σε ένα πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα, εκρηκτικά, βιβλία για το πώς να φτιάξεις μια βόμβα και πάνω από 500.000 δολάρια.

Ο Τρέισμαν συνελήφθη και η αντιτρομοκρατική ανακάλυψε επίσης ότι είχε ερευνήσει σε βάθος τον Τζο Μπάιντεν, είχε εμμονή με μαζικές εκτελέσεις, ενδιαφέρον για ρατσιστικές ιδεολογίες και στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Είχε επίσης κάνει μια ανάρτηση στα social media θέτοντας το ερώτημα «θα έπρεπε να σκοτώσω τον Τζο Μπάιντεν;».

Φαίνεται επίσης ότι είχε επισκεφθεί ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν στις 3 Μαΐου ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα σημείωμα που περιελάμβανε λεπτομέρειες μιας πιθανής επίθεσης στο υποψήφιο των Δημοκρατικών και κατέληγε με την λέξη «εκτέλεση».

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Τρέισμαν από τον Μάρτιο μέχρι και τον Μάιο του 2020 αναζητούσε στο ίντερνετ πληροφορίες για τον Τζο Μπάιντεν, τη διεύθυνσή του, τον νόμο περί κατοχής όπλων αλλά και ανταλλακτικά όπλων και γυαλιά νυχτερινής όρασης. Παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε ακόμα

Βρετανία: Βρήκαν σε εκκλησία σύμβολα μαγείας - Η εξήγηση

Αμερικανικές εκλογές: Ηπιότερο αλλά με... καρφιά το δεύτερο debate Τραμπ-Μπάιντεν – Κορονοϊός, μεταναστευτικό και ο Πούτιν στο «τραπέζι»