Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Star, ο Αμαρίτ Σαντά ήταν μόλις επτά χρονών όταν σκότωσε πρώτη φορά.

Γεννήθηκε το 1998 στην επαρχία Μπεγκουσαράι στο Μπιχάρ της Ινδίας σε μία πάμπτωχη οικογένεια, που τελικά μετακόμισε στο χωριό Μουσαχάρι, όπου ο πατέρας του εργαζόταν ως εργάτης.

Η 6χρονη ξαδέλφη του ήταν το πρώτο του θύμα

Το 2006 ο Αμαρίτ φέρεται να σκότωσε την 6χρονη ξαδέλφη του και αμέσως μετά δολοφόνησε την ίδια του την αδερφή που ήταν μόλις οκτώ μηνών.

Κάποια μέλη στην οικογένεια του Αμαρίτ αλλά και άλλοι συγχωριανοί λέγεται ότι γνώριζαν για τα εγκλήματά του, σύμφωνα με τον θείο του, τον πατέρα του πρώτου θύματος. Όμως, θεωρούνταν «οικογενειακά ζητήματα» και έτσι κανείς δεν κατάθεσε κάτι στις Αρχές.

Ο τρίτος φόνος και η ομολογία των φρικτών εγκλημάτων

Όμως το 2007, ο Αμαρίτ λέγεται ότι σκότωσε την έξι μηνών κόρη ενός γείτονα, που ονομαζόταν Κασμπού. Η μητέρα του παιδιού το είχε αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό να κοιμάται για να κάνει κάποιες δουλειές και όταν επέστρεψε το μωρό είχε εξαφανιστεί. Οι χωριανοί που ήξεραν για τα προηγούμενα εγκλήματα του Αμαρίτ τον ρώτησαν για την εξαφάνιση και λέγεται ότι ο Σαντά ομολόγησε στην αστυνομία και δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας όσο διηγούνταν τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του πώς δολοφόνησε και έθαψε την Κασμπού. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη μικρή Κασμπού και οδήγησε την αστυνομία στο σημείο που την είχε θάψει.

Αφότου συνελήφθη, η αστυνομία είπε ότι ο Αμαρίτ είχε ομολογήσει τον φόνο της αδερφής του τρεις μήνες νωρίτερα και της ξαδέρφης του ένα χρόνο νωρίτερα.

«Ψυχιατρική περίπτωση»

Ο επιθεωρητής  Αμίτ Λόντχα είπε ότι το αγόρι φαίνεται να είναι «ψυχιατρική περίπτωση» και επρόκειτο να αξιολογηθεί από ειδικούς. Ο επιθεωρητής Σατρουντάν Κουμάρ είπε ότι όλες οι δολοφονίες είχαν πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο. «(Ο Αμαρίτ) είπε ότι πήρε τα παιδιά στα χωράφια, τα χτύπησε με μια πέτρα και τα σκότωσε» είπε.

Η αστυνομία είπε ότι όσο ο 8χρονος Αμαρίτ ανακρινόταν, χαμογελούσε και ζητούσε μπισκότα.

Το παιδί βρέθηκε ότι έπασχε από κάποια ψυχολογική διαταραχή. Ένας ψυχολόγος που ασχολήθηκε με την υπόθεση εξήγησε: «Μια τέτοια επιθετικότητα μπορεί να είναι κληρονομική και μπορεί να οφείλεται σε χημικές διεργασίες στον εγκέφαλο».

Το αγόρι προφυλακίστηκε σε ένα ίδρυμα προσωρινής κράτησης στην κοντινή πόλη Μούνγκερ, καθώς σύμφωνα με τον ινδικό νόμο, ένα παιδί δεν μπορεί να καταδικαστεί σε θάνατο ή σε ποινή φυλάκισης, αλλά μπορεί να κρατηθεί σε ίδρυμα ανηλίκων έως ότου γίνει 18 ετών, σύμφωνα με τον Guardian.

Διαβάστε ακόμα

Θεσσαλονίκη: «Αποκρυπτογράφησαν» καρτ ποστάλ με ερωτικό μήνυμα που είχε στείλει πριν 103 χρόνια Γάλλος στρατιώτης

Διαπραγματεύσεις Τραμπ Μπάιντεν για debate εξ αποστάσεως – Τι συνέβη στο πρώτο πριν από 60 χρόνια μεταξύ Κένεντι-Νίξον