Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η 46χρονη εν διαστάσει σύζυγος του ηγέτη του Ντουμπάι και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με τον 37χρονο Ράσελ Φλάουερς.

Η Χάγια ήταν η έκτη κατά σειρά και νεότερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου σεΐχη Μοχάμεντ Αλ Μάκτουμ. Ο χωρισμός τους έφερε στην επιφάνεια ορσιμένες άβολες αλήθειες. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο, όπου οι δύο πλευρές είχαν προσφύγει διεκδικώντας την κηδεμονία των δύο τους παιδιών, το μυστικό δεν μπορούσε να παραμείνει άλλο κρυφό. 

Η αποκάλυψη έβαλε τέλος και στον τετραετή γάμο του Φλάουερς με τη σύζυγό του, η οποία - νιώθοντας προδομένη και απογοητευμένη- έσπευσε να εξομολογηθεί σε φίλους της ότι ο άντρας της είχε αποπλανηθεί από την πριγκίπισσα. Τα θέλγητρα ήταν ένα ρολόι 12.000 λιρών και ένα πυροβόλο όπλο-αντίκα αξίας 50.000 λιρών

 

Επίσης, η -πρώην, πλέον- συμβία του Φλάουερς ανέφερε ότι το καλοκαίρι του 2017 η πιστωτική κάρτα του πρώην συζύγου της είχε «φουσκώσει» με 16.000 λίρες, ποσό που προοριζόταν για την αγορά ενός ακριβού ζευγαριού Louboutin παπουτσιών.

Μάλιστα, φαίνεται πως και οι υπόλοιποι τρεις σωματοφύλακες που βρίσκονταν στη δούλεψη του ζεύγους γνώριζαν για την παράνομη σχέση. Γι'αυτό, άλλωστε, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Χάγια φρόντισε να εξαγοράσει και τη δική τους σιωπή έναντι συνολικού ποσού 1,2 εκατομμυρίου λιρών.