Ο 78χρονος αστέρας που μεσουράνησε στα 60s με τους θρυλικούς Beatles παραδέχθηκε ότι μερικές φορές αποσπάται η προσοχή του για το τι θα έχει για... δείπνο, ενώ τραγουδά μερικά από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια στον «αυτόματο πιλότο».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σερ Πολ Μακάρτνεϊ εξήγησε ότι ο «τηλε-υποβολέας» είναι αρκετά χρήσιμος όταν έχει στο κεφάλι του κι άλλα πράγματα για να του υπενθυμίζει τα lyrics του τραγουδιού που λέει.

Αυτές όμως οι δηλώσεις θορύβησαν τα ΜΜΕ στη Βρετανία, με πολλά από αυτά να αναρωτιούνται αν το διασημότερο «Σκαθάρι» (μετά τον θάνατο του Τζον Λένον) είναι καλά στην υγεία του.

Χαρακτηριστικά, ο Μακάρτνεϊ δήλωσε στο αμερικανικό podcast Smartless: «Μερικές φορές λέω ένα τραγούδι, όπως το Eleanor Rigby ή κάτι τέτοιο, και είμαι στον... αυτόματο πιλότο.

Και αρχίζω να σκέφτομαι «τι θα φτιάξω για φαγητό; Ίσως να μην φτιάξω σούπα, αλλά να πάω κατυεθείαν στο κυρίως πιάτο». Και τότε απλά λέω: «Στοπ!» Γιατί τραγουδάω το Eleanor Rigby τώρα! Μερικές φορές αυτό συμβαίνει και ξεχνάω τα λόγια στο τραγούδι. Γι΄αυτό έχω και «τηλε-υποβολέα».

Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, ο σερ Πολ Μακάρτνεϊ αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα καθώς η έλευση του κορονοϊού άλλαξε σε πολλά τη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο.

«Ήταν μια πολύ τρομακτική περίοδος», είπε. «Άλλοι φόβοι που είχαμε στο παρελθόν - SARS, γρίπη των πτηνών- φαίνονταν να συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Αλλά αυτό συνέβαινε σε όλους, σε άτομα που γνώριζες, σε όλους στον κόσμο. Μερικοί από τους φίλους μου, μερικοί άνθρωποι που ήξερα έφτασαν πολύ κοντά στο να έχουν κακούς μπελάδες με τον κορονοϊό».