Μάλιστα, η μητέρα της 17χρονης πλέον κοπέλας, ονόματι Svetlana Krivonogikh, κάποτε εργαζόταν ως καθαρίστρια ενώ σήμερα η περιουσία της εκτιμάται πάνω από 100 εκατ. δολάρια!

Η Svetlana Krivonogikh, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, φέρεται να είχε συνοδεύσει πολλές φορές τον Ρώσο πρόεδρο στα αεροπορικά του ταξίδια κατά την δεκαετία του ’90, και ενώ η καριέρα και η δημοφιλία του χάραζε ανοδική τροχιά. Η φερόμενη ως ερωμένη του Πούτιν εργαζόταν κάποτε ως καθαρίστρια και κατοικούσε σε ένα κοινωνικό διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη, το οποίο όμως αντικαταστάθηκε από μια πολυτελέστατη κατοικία λίγο μετά τη γνωριμία της με τον Πούτιν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο καρπός του κρυφού έρωτα του Ρώσου προέδρου γεννήθηκε το 2003, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Πούτιν στην ηγεσία του Κρεμλίνου, κι ενώ ήταν παντρεμένος.

Σήμερα η Svetlana Krivonogikh είναι μέτοχος σε τράπεζα στην οποία είχαν επιβληθεί κυρώσεις από τη Δύση, λόγω των στενών δεσμών του ιδρύματος με το Ρώσο Πρόεδρο. Επίσης, φαίνεται πως διευθύνει το νυχτερινό κλαμπ «Leningrad Centre», διάσημο για τα... ερωτικού περιεχομένου σόου του με ακροβατικά και χορευτικά από ημίγυμνες performers.

Αν και φωτογραφίες της 17χρονης κοπέλας δεν έχουν δημοσιευτεί, ειδικός αναλυτής από το πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στη Βρετανία, που είδε φωτογραφία της Ελιζαβέτας, δήλωσε πως η ομοιότητα μεταξύ εκείνης και του Ρώσου προέδρου είναι «εξαιρετική»

Ο Ρώσος πρόεδρος παντρεύτηκε το 1983 την Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα, με την οποία χώρισε το 2013. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 34χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, πρώην χορεύτρια, που τώρα εργάζεται στο Κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας και την 35χρονη γιατρό, Μαρία Βοροντσόβα Πούτινα.

Κρεμλίνο: «Κίτρινη δημοσιογραφία»

Το Κρεμλίνο δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα για «κρυφή» τρίτη κόρη του Πούτιν - ο Ρώσος πρόεδρος έχει αποκτήσει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του, Λουντμίλα - και η απάντηση ήρθε δια στόματος του εκπροσώπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα που να αξίζει σχολιασμό», δήλωσε την Πέμπτη στους δημοσιογράφους ο Πεσκόφ και τόνισε πως είδε ο ίδιος το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήρισε «κίτρινη δημοσιογραφία».

Την Τετάρτη ο Πεσκόφ είχε πει για το ίδιο θέμα πως ήταν η πρώτη φορά που άκουγε για αυτή την γυναίκα (την Κριβανόγκις). «Δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα γι' αυτό και δεν γνωρίζω τίποτα», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου.