Η Χάνα Βίβερετ, από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, έζησε μια τέτοια στιγμή, την ώρα που βιντεοσκοπούσε τον χορό της.

Η νεαρή κοπέλα, όπως δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, την ώρα που χόρευε -και κατέγραφε τη στιγμή με το κινητό της- άκουσε την πόρτα του μπαλκονιού της να ανοίγει.

Με τρόμο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, πλησίασε για να δει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Ένας άνδρας είχε ανοίξει την πόρτα και στεκόταν έτοιμος να μπει μέσα. «Ήταν ένα πρόσωπο που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στην γειτονιά αφότου μετακόμισα, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ένας άνδρας που με κοιτούσε και έκανε χειρονομίες από μακριά εδώ και μήνες. Δεν είχα δώσει σημασία, θεωρώντας ότι είναι απλά ένας ανώμαλος. Τη στιγμή όμως που αντίκρισα το πρόσωπό του στην πόρτα ήξερα ότι είχε έρθει για να μου κάνει κακό. Είχε τα χέρια στις τσέπες και ένα περίεργο χαμόγελο στο πρόσωπό του».

Η ίδια χτύπησε το κουδούνι σε ένα διπλανό σπίτι ώστε να καλέσει την άμεση δράση.

Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας που συνελήφθη από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μένει στην απέναντι πολυκατοικία, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε προσκληθεί για να πάει στοπ σπίτι!

Πλέον η Χάνα Βίβερετ αναζητά ενδεχόμενα αντίστοιχα περιστατικά γιατί όπως πιστεύει ο συγκεκριμένος πιθανότατα το έχει ξανακάνει.

Διαβάστε ακόμα

Αεροσυνοδός της British Airways «σερβίρει» σεξ εν πτήσει!

Τσάρλι Ντ'Αμέλιο: Το πρώτο άτομο στο TikTok με 100 εκατ. followers!