Η 28χρονηξ Πέιτζ Γούλεν, η οποία έχει περισσότερους από 200.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της, έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο προφίλ στο intagram από τον οποίο «τσεκάρει» τα προφίλ όσων της στέλνουν μήνυμα και είναι ύποπτοι πως απατούν τη σύντροφό τους.

«Έχω παρατηρήσει πολλούς που μου έστειλαν μήνυμα πως έχουν έκαναν στον προσωπικό μου λογαριασμό φωτογραφίες με τις φίλες τους», είπε ο Γούλεν στη Star. «Με έκανε να αναρωτιέμαι αν οι φίλες τους γνωρίζουν ή νοιάζονται ότι στέλνουν μηνύματα σε κορίτσια με φωτογραφίες με μπικίνι».

Στον δεύτερο λογαριασμό της, δημοσιεύει εικόνες από συνομιλίες που έχει με τους άντρες στο Instagram, εκθέτοντας έτσι τους επίδοξους «απατεώνες».

Πρόσφατα έγραψε σε έναν: «Είσαι χαριτωμένος. Ήλπιζα να συναντηθούμε αν είσαι μόνος φυσικά» για να της απαντήσει αμέσως «Είμαι αρκετά μόνος, έχετε το Snapchat;».

Ένας άλλος άντρας τη φλερτάρει, ισχυριζόμενος ότι ήταν ελεύθερος, παρότι ο λογαριασμός του στο Instagram ήταν γεμάτος από φωτογραφίες της φίλης του.

«Οι περισσότεροι από αυτούς είτε δεν απάντησαν ή με πληροφόρησαν ότι είχαν μια κοπέλα», είπε Γούλεν -που το προφίλ της έχει δεκάδες φωτογραφίες με μπικίνι, στη συνέντευξη. «Λίγοι είπαν ψέματα πως ήταν ελεύθεροι».

Και προσέθεσε: «Χρησιμοποιώ τη δύναμη του Instagram για καλό και να βοηθάω τις γυναίκες μου οπαδούς».

Πηγή: nypost