Η 32χρονη Τέα Βίνσεντ από το Γλόστερσαϊρ εντόπισε δύο εφήβους να παίζουν ποδόσφαιρο στο πάρκο και τους κάλεσε να «πιουν νερό» στο σπίτι της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 32χρονη παρέσυρε τον έναν 14χρονο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις πάνω του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βίνσεντ, τα παιδιά της οποίας πάνε στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018 αλλά επιμένει ότι πίστευε πως ήταν 16 και όχι 14 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ, οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκλησή της για να πάνε σπίτι της αφού ο φίλος του θύματος την γνώριζε.

Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σεξ.

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γυμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σεξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της. Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει…Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.


Τέα Βίνσεντ

Η κατάθεση του 14χρονου

«Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γυμνή», κατέθεσε ο 14χρονος στο δικαστήριο.

Ο 14χρονος ισχυρίστηκε πως η 32χρονη «με καβάλησε και άρχισε να χοροπηδά επάνω μου» για περίπου πέντε λεπτά.

Στη συνέχεια την έσπρωξε και έφυγε από το δωμάτιο. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου πως πρέπει να φύγουμε» συμπλήρωσε.

Η κατάθεση του φίλου

Ο φίλος του αγοριού κατέθεσε στο δικαστήριο πως άκουσε ήχους που παρέπεμπαν σε σεξουαλική επαφή από τον πάνω όροφο του σπιτιού και αισθάνθηκε αμηχανία. Τότε αποφάσισε να βγει έξω από το σπίτι.

Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε.

Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του.


Τέα Βίνσεντ

Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτραλέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου».

Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.