Ο Άντριου Γουάντσγουορθ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη Μελίσα Μπέλσο μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της, δύο μήνες αφότου βγήκε από τη φυλακή.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης και ο  Γουάντσγουορθ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της πρώην φίλης του στο σπίτι της Μερσεϊσάιντ της Αγγλίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Γουάντσγουορθ, εθισμένος στα ναρκωτικά είχε βγει από τη φυλακή και είχε εμμονή με την Μελίσα, με την οποία η σχέση τους ήταν αρκετά προβληματική. Την ημέρα της δολοφονίας, ο  Γουάντσγουορθ τριγύριζε έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας κουβαλώντας πάνω του δύο μαχαίρια. Όσο η ώρα περνούσε ο θυμός του μεγάλωνε και τελικά κάποια στιγμή «μπούκαρε» μέσα στο σπίτι άρχισε να σπάει πράγματα και στο τέλος έπεσε με μανία πάνω στη Μελίσα και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της, την οποία έσωσε με αυτοθυσία ένας γείτονας. 

Η δολοφονία ήταν «παρατεταμένη, προσχεδιασμένη και χωρίς οίκτο» δήλωσαν οι ερευνητές και μάλιστα ένα από τα χτυπήματα είχε τέτοια δύναμη που έσπασε το πλευρό της Μελίσα.

Πηγή: Daily Star