Αποτροπιασμό προκαλέι στη Ρωσία βίντεο που δείχνει τον γνωστό bloggerΣτας Ρεσετνίκοφ, να τραβά το άψυχο κορμί της συντρόφου του, Βαλεντίνα, και να το τοποθετεί σε έναν καναπέ. 

Στη συνέχεια της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο άνδρας, εμφανίζεται να κατηγορεί, κλαίγοντας, τον εαυτό του για ο,τι συνέβη. «Σας λέω, φαίνεται να είναι νεκρή» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Η άτυχη κοπέλα - σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία - πέθανε στο σπίτι του συντρόφου της υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ εκείνος φέρεται να προσπάθησε ανεπιτυχώς να την επαναφέρει στη ζωή.

Σύμφωνα με το RT, παρά τις παροτρύνσεις των αστυνομικών που έφτασαν στο σπίτι, ο Στας Ρεσετνίκοφ αρνήθηκε να κλείσει το live streaming.

 

«Γιατί να μετανιώσω; Δεν έκανα τίποτα απολύτως» φέρεται να ανέφερε ο διάσημος blogger, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε καλέσει ασθενοφόρο.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα πάντα με το RT, ήταν έγκυος και κυκλοφορούσε έξω για πολλές ώρες , σε θερμοκρασίες υπό το μηδενός, ελαφρά ντυμένη.

Άλλε πάλι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στας Ρεσετνίκοφ ίσως και να την έδιωξε από το σπίτι του. Όπως αναφέρουν, ωστόσο, γείτονες του blogger, η Βαλεντίνα δεν φαίνεται να παρέμεινε έξω για αρκετή ώρα.

συνθήκες του θανάτου της νεαρής κοπέλας διερευνώνται από τις ρωσικές Αρχές, ενώ ο άνδρας έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

 

Διαβάστε ακόμα

Πρώην αθλητής βγήκε από τη φυλακή και σκότωσε την πρώην του – Την παράτησε αιμόφυρτη κάτω από πεταμένα ρούχα