Συγκεκριμένα, η άμεση βοήθεια κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Etonville Parade στο Croydon του Σίδνεϊ, το βράδυ της Πέμπτης, όταν η 31χρονη κόρη του ζευγαριού βρήκε τον 70χρονο πατέρα της, Laszlo Molnar, αναίσθητο με πληγές στο κεφάλι.

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η 65χρονη σύζυγός του Ilona, του επιτέθηκε με... αξίνα πριν την στρέψει στον εαυτό της! Η γυναίκα βρέθηκε στην πίσω αυλή του σπιτιού με βαθιές πληγές στο σώμα της.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και παραμένουν στο νοσοκομείο Royal Prince Alfred σε τεχνητό κώμα.

«Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι συμμετείχαν τρίτοι στο περιστατικό», δήλωσε η Αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι και ότι το ζευγάρι ήταν πάντα πολύ ευχάριστο στις επαφές μαζί τους.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι το ζευγάρι ήταν πολύ γλυκό και πολύ φιλικό», είπε ένας γείτονας στην Daily Telegraph.

«Ο σύζυγος μου έδινε φρούτα καθώς περνούσα από την αυλή του ​και με άφηνε να μαζεύω μούρα από το δέντρο του. Η σύζυγος από την άλλη, ήταν πάντα πολύ φιλική. Κάθε μέρα θα περνούσε και θα χαιρετούσε τον σκύλο μας».

Ένας άλλος γείτονας είπε ότι ζούσε στην ήσυχη αυτή γειτονιά για 20 χρόνια και δεν τους άκουσε ποτέ να καβγαδίζουν.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής της Αστυνομίας του Burwood Ian Pryde ανέφερε ότι το να βρεθεί η κόρη του ζευγαριού μπροστά στην αιματηρή αυτή σκηνή ήταν κάτι «απίστευτα τραυματικό» για την ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι: «Πιστεύουμε ότι πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας».

Είπε ότι ήταν «αρκετά σαφές» ότι υπήρξε «βίαιος καβγάς».