Βρίσκεται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για λιγότερο από δύο μήνες, αλλά η Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτές κάνει ήδη την παρουσία της αισθητή σε όλη την Ουάσιγκτον. Τώρα, θα πρωταγωνιστήσει και στο δικό της κόμικ.

Η Devil's Due Comics ανακοίνωσε το κόμικ «Alexandria Ocasio-Cortez and the Freshman Force», ένα μοναδικό αναμνηστικό τεύχος, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου. Με μια σειρά από δημιουργούς όλων των αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των Jill Thompson (Scary Godmother) και Jose Garibaldi (LEGO Movie 2), το θέμα θα περιλαμβάνει μια ανθολογία από διηγήματα, καθώς η Κορτές επιδίδεται σε ηρωικές, σατιρικές περιπέτειες.

«Δεν είναι μυστικό ότι η Οκάσιο- Κορτές έχει γίνει ο ανεπίσημος ηγέτης της νέας γενιάς και έχει προκαλέσει τη ζωή στην Ουάσινγκτον κι αυτό αντανακλάται στον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν οι άνδρες και οι γυναίκες που συμβάλλουν στο έργο αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εκδόσεων Devil, Josh Blaylock. «Ενώ δεν συμφωνούμε όλοι με τα πάντα, μοιραζόμαστε έναν κοινό ενθουσιασμό για τον φρέσκο αέρα που φέρνει η Κορτές στο νέο Κογκρέσο.».

Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να υποστηρίξει την USO και την RaicesTexas.org, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δεσμεύεται να παρέχει νομικές υπηρεσίες σε οικογένειες μεταναστών και πρόσφυγες.