Την ευκαιρία για ταξίδια σε όλον τον κόσμο, με πληρωμένα τα εισιτήρια, τη διαμονή και το φαγητό και με μισθό πάνω από 2.200 ευρώ την εβδομάδα (!) δίνει στους ενδιαφερόμενους η Royal Caribbean.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

APPLICATIONS NOW OPEN for the Royal Caribbean #ShoreExplorer Apprentice-ship! 🚨 . Think you’ve got what it takes to be the ultimate experience hunter? 🗺📌 . Share your best travel experience as a post, story or IGTV tagging @RoyalCaribbeanUK and #ShoreExplorer to apply! . T&Cs apply.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Caribbean UK (@royalcaribbeanuk) στις

Η εταιρεία κρουαζιέρας θέλει να προσλάβει κάποιον, για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να καταγράφει τις περιπέτειές του στα social media. Η θέση του «Shore Explorer», απαιτεί ο υποψήφιος να είναι Βρετανός πολίτης, να είναι πάνω από 21 και να έχει έγκυρο διαβατήριο! Με αυτά τα... προσόντα, θα έχει τη δυνατότητα να βγάζει σχεδόν 120.000 ευρώ τον χρόνο!

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Royal Caribbean, ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας με έναν ειδικό διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα της στο Instagram. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Μαρτίου.

Στους κανόνες του «διαγωνισμού» περιγράφεται ότι ο τυχερός νικητής θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε Μπαχάμες, Αλάσκα, Λισαβόνα, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ντουμπάι και Οσάκα μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου 2019!