Ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετά τους ακολούθους της στο Faccebook, τους οποίους ευχαριστεί για τη στήριξή τους, ανάρτηση την Παρασκευή η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

«Σήμερα είναι η ημέρα όπου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας στη σελίδα μου στο Facebook», λέει απευθυνόμενη στους followers της η Μέρκελ και εξηγεί: «Γνωρίζετε ότι δεν είμαι πλέον πρόεδρος της CDU, επομένως τώρα θα κλείσω τη σελίδα μου στο Facebook».

Ωστόσο, η καγκελάριος καλεί τους 2,5 εκατ. followers να συνεχίζουν να την «ακολουθούν» μέσω της επίσημης σελίδας της γερμανικής κυβέρνησης στο Facebook ή στο Instagram.

Το να κλείσει ένα δημόσιο πρόσωπο τον λογαριασμό του στα social media, έχοντας μάλιστα τέτοιο αριθμό ακολούθων, δεν είναι συνηθισμένο. Αυτό ακριβώς έκανε ορισμένους να εικάζουν ότι ανεξαρτήτως του τι σκέφτεται να κάνει η Άνγκελα Μέρκελ στη ζωή της μετά το τέλος της θητείας της, σκοπεύει να το κάνει ιδιωτικά.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Μέρκελ σχολιάστηκε από χιλιάδες χρήστες σε πολλές γλώσσες και έγινε δεκτό με... ανάμεικτα συναισθήματα!