Σφοδρές κατηγορίες κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε η επικεφαλής του ακροδεξιού «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, καταλογίζοντάς του … σιωπή του απέναντι στις απειλές της Ελλάδας, όπως είπε, και τις δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη.

 Η Μεράλ Ακσενέρ, επονομαζόμενη και Λύκαινα, αποκάλεσε «ασύδοτο» τον κ. Αποστολάκη για τις πρόσφατες δηλώσεις του (περί ισοπέδωσης βραχονησίδων αν πατήσουν Τούρκοι) και κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο και την κυβέρνηση ότι δεν βγάζουν άχνα!

«Για να έχεις εθνική στάση πρέπει πρώτα να έχεις εθνική συνείδηση. Να, ένα άλλο παράδειγμα. Όποιος μένει σιωπηλός απέναντι στις απειλές της Ελλάδας, δεν μπορεί να μιλάει για εθνική στάση. Ο θρασύδειλος Έλληνας αρχηγός του Γενικού Επιτελείου απειλεί την Τουρκία. Κανείς δεν γνωρίζει από όρια πια. Ακόμη και ο υπουργός σου του Τουρισμού οργανώνει ταξίδια σε υπό κατοχή εδάφη, σε υπό κατοχή νησιά λέγοντας ότι είναι ελληνικά και δεν βγάζεις άχνα. Επομένως, ποιος είναι εκείνος που θα κλείσει το στόμα του ασύδοτου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου (της Ελλάδας); Ποιος;» αναρωτήθηκε.

Στο τέλος πάντως ευχήθηκε…  «Καλά Χριστούγεννα» στους χριστιανούς συμπολίτες της και απηύθυνε έκκληση για αδελφοσύνη.

Πηγή: sigmalive.com