«Αλογομούρα» αποκάλεσε τη Στόρμι Ντάνιελς ο Ντόναλντ Τραμπ, καταφερόμενος με προσβλητικά σχόλια κατά της πρώην πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών και του δικηγόρου της (τον οποίο αποκαλεί «τρίτης κατηγορίας») μετά από απόφαση δικαστηρίου να απορρίψει την αγωγή της εναντίον του.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή για δυσφήμιση που είχε καταθέσει η Ντάνιελς, με την αιτιολογία ότι το tweet του Τραμπ (με το σκίτσο που απεικονίζει τη Στόρμι Ντάνιελς να δέχεται απειλές για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο) ήταν μια «υπερβολική δήλωση» που προστατεύεται από την Πρώτη Τροπολογία.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο Τραμπ έγραψε στο Twitter: 

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά του Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τρίτης κατηγορίας δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!». 

Άμεση ήταν η απάντηση του  δικηγόρου της Ντάνιελ, Μάικλ Αβενάτι: «Είσαι ένας αηδιαστικός μισογύνης και η ντροπή των Ηνωμένων Πολιτειών. Κυνήγησέ μέ με ό,τι έχεις, θα δείξουμε στον κόσμο πόσο ανήθικος και ψεύτης είσαι. Με πόσες άλλες γυναίκες απάτησες τη γυναίκα σου ενώ είχες μωρό στο σπίτι;».