Στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ έσπευσε να σταθεί η Κάρλα Μπρούνι σχετικά με τη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ για τις γυμνές φωτογραφήσεις ως μανεκέν στο παρελθόν. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Daily Beast", η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας σημείωσε πως δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο στην περίπτωση της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, αφού οι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν με περιβολή Εύας, δεν αφορούν το σημερινό της status. «Μία πολύ όμορφη γυναίκα, αρκετά νέα, δεν είναι κακό να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις  Δεν υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό», δήλωσε η Μπρούνι.

«Δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Δημοκρατία είναι ανώτερη των δικτατοριών και Δημοκρατία είναι οι εκλογές. Οπότε… σεβόμαστε τη Δημοκρατία», είπε.

Ο Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί παλαιότερα ότι το 1991 διατηρούσε ερωτική σχέση με το πρώην μοντέλο.  «Ήταν ένα ψέμα», τόνισε εκείνη, χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει τον θυμό της.

Εντελώς διαφορετική ήταν η στάση της για τη Μελάνια και για τις εναντίον της κατηγορίες, επειδή στο παρελθόν είχε κάνει γυμνές φωτογραφίσεις.


Η Κάρλα Μπρούνι

«Είχα κάνει και εγώ τέτοιες φωτογραφίσεις», τόνισε. «Όταν ο Νικολά Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Γαλλίας, είδα να ξανακυκλοφορούν γυμνές φωτογραφίες μου. Σε ηλικία 20 ετών είπα στον εαυτό μου: "Εντάξει μέχρι εδώ". Δεν είχα ποτέ ένα σώμα ιδιαίτερα σέξι. Ήμουν πάντα πολύ λεπτή μ' ένα εφηβικό στυλ. Η ανηθικότητα για μένα έχει να κάνει με το ψέμα. Δεν είναι ανήθικο για μένα να ποζάρει γυμνή μία όμορφη, νέα γυναίκα», υποστήριξε η Κάρλα απαντώντας σε όλους όσοι την επέκριναν για το γυμνό παρελθόν της.

Στη συνέχεια η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας έσπευσε να υπερασπιστεί την τρίτη σύζυγο του 45ου Αμερικανού προέδρου. Και η Μελάνια βρέθηκε στη δίνη επικριτικών σχολίων για το γυμνό παρελθόν της όταν ο Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Και πρόσθεσε: «Για ποιο λόγο ήταν σκάνδαλο τα γυμνά της Μελάνια; Για μένα ηθικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος, οπότε δεν βλέπω καμία ανηθικότητα στο να είσαι γυμνός. Ανήθικο είναι να εξαπατάς και να λες ψέματα. Αυτό είναι ανήθικο. Όχι το να ποζάρεις γυμνή όταν είσαι ωραίο κορίτσι«.