Σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Ερντογάν και Νετανιάχου. 

Μέσω twitter απάντησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν είχε κατηγορήσει τον Νετανιάχου ότι είναι «αδύναμος» και τον είχε αποκαλέσει «τρομοκράτη κατακτητή» χαρακτηρίζοντας «παράνομη κατοχή» την ισραηλινή παρουσία στα παλαιστινιακά εδάφη.

«Ο Ερντογάν δεν είναι συνηθισμένος να του απαντάνε αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει. Εκείνος που έχει καταλάβει την βόρεια Κύπρο, που έχει καταπατήσει τα κουρδικά εδάφη και σφαγιάζει αμάχους στην Αφρίν δεν μπορεί να μας κάνει κηρύγματα για αξίες και ηθική», απάντησε οργισμένα μέσω Twitter ο Νετανιάχου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου απάντησε στο tweet του Νετανιάχου με ανάρτησή του στον δικό του λογαριασμό σχολιάζοντας ότι «ο κατακτητής, ο οποίος ρίχνει ανθρώπους στο έδαφος και τους κλωτσάει πεσμένους κάτω θίγεται εύκολα».

«Ο Νετανιάχου είναι ένας ψυχρός δολοφόνος της σύγχρονης εποχής, υπεύθυνος για τις σφαγές χιλάδων Παλαιστινίων, για τον βομβαρδισμό παιδιών στις παραλίες. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια» είπε επίσης.