Δεν την απασχολούν οι υποτιθέμενες απιστίες του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η Μελάνια, λέγοντας  ότι έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα.

Στη συνέντευξή της στο ABC, αποσπάσματα της οποίας έχουν από χθες κυκλοφορήσει, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει χρόνο να σκέφτεται τα «κουτσομπολιά» που μονίμως διαρρέουν για υποτιθέμενες εξωσυζυγικές σχέσεις του Αμερικανού προέδρου.

«Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία και έχω πιο σημαντικά πράγματα να σκέφτομαι και να κάνω. Δεν είναι πάντα ευχάριστο βέβαια (να ακούω τέτοιες φήμες) αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμματα».

Φημολογούμενες εξωσυζυγικές σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ ήρθαν πρόσφατα στο φως μετά τους ισχυρισμούς της πρώην πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στη συνέντευξή της στο ABC η Μελάνια Τραμπα επέμεινε ότι εκείνη και ο σύζυγός της παραμένουν ερωτευμένοι: «Ναι είμαστε καλά. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια των ΜΜΕ και κουτσομπολιά. Δεν είναι πραγματικότητα».