Ότι έχει υπάρξει το μεγαλύτερο θύμα εκφοβισμού στον κόσμο υποστήριξε η Μελάνια Τραμπ, δήλωσε που «ανασκεύασε» αμέσως παραδεχόμενη ότι είναι «ένα από τα μεγαλύτερα θύματα bullying» στον κόσμο.

«Δείτε τι λένε οι άνθρωποι για μένα» προσέθεσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε συνέντευξή της στο ABC, εξηγώντας ότι αυτός είναι και ο λόγος που ασχολείται τόσο ενεργά με την εκστρατεία BeBest, κατά του bullying στο διαδίκτυο.

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε αυτή τη συνέντευξη στο περιθώριο της περιοδείας της στην Αφρική. Η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου επικρίθηκε έντονα στα social media και τον Τύπο κυρίως επειδή φόρεσε ένα καπέλο αποικιακού στυλ, κάνοντας ένα σύντομο σαφάρι στην Κένυα. «Θα προτιμούσα να επικεντρώνονταν οι άνθρωποι σε αυτό που κάνω και όχι σε αυτά που φοράω», τόνισε.

Στο απόσπασμα που μεταδόθηκε από το ABC, παραδέχεται ότι «πραγματικά της αρέσει να ζει στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο» και δηλώνει έτοιμη να στηρίξει τον σύζυγό της αν εκείνος θελήσει να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ.