Πριν από 19 χρόνια, το μακρινό 1999, μετά την πρωτοφανή εισπρακτική επιτυχία του Τιτανικού, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αγόρασε το πρώτο του σπίτι στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ένα ακίνητο στο Silver Lake, με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, το οποίο ο χολιγουντιανός ηθοποιός αγόρασε τότε για 769.500 δολάρια και σύμφωνα με το περιοδικό Variety, το πουλάει για 1,7 εκατ. δολάρια!

Η απλή, ισπανικού στιλ κατοικία είναι πλήρως εξοπλισμένη, κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και έχει διατηρήσει το αρχικό της ύφος, πράγμα που διακρίνει κανείς εύκολα και στις φωτογραφίες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και κατάλευκοι τοίχοι. Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα. Η τεράστια κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια.

Το σπίτι διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη, αρκετές τουαλέτες μια από τις οποίες είναι ντυμένη με πράσινο σμαραγδί πλακάκι, και τέσσερα υπνοδωμάτια.

Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης θα έχει επίσης μια εξωτερική πισίνα και ένα τεράστιο κήπο, καθώς το οίκημα χτίστηκε σε οικόπεδο περίπου 350 τμ.

Πηγή: variety.com