Στην υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος παραπέμπεται ο Άρον Μπάνκς, που αποτέλεσε τον μεγαλύτερο χρηματοδότη της καμπάνιας υπέρ του Brexit. Ο Μπανκς, έχει απασχολήσει ξανά τα βρετανικά μέσα, λόγω των εισφορών του αξίας αρκετών εκατομμυρίων στο ξενοφοβικό κόμμα Ανεξαρτησίας του Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο Μπανκς, πριν από το δημοψήφισμα, υποστήριξε οικονομικά τις καμπάνιες σειράς οργανώσεων που τάσσονταν υπέρ του Brexit. Δαπάνησε συνολικά 8 εκατ. στερλίνες, ενώ τα 3 από αυτά πήγαν στην καμπάνια League.EU. Τα χρήματα όμως αυτά, φαίνεται πως προέρχονται από εξωχώριο λογαριασμό με ύποπτες καταθέσεις και ανώνυμη πηγή.

Ο Άρον Μπάνκς έχει ιδιαίτερες σχέσεις και με την Ρωσία, απ' όπου προέρχεται και η σύζυγός του. Ο κατηγορούμενος είναι φίλος με τους Πούτιν και Τράμπ και φανατικός εχθρός της Ευρώπης. Ισχυρίζεται ότι ασχολείται με ασφάλειες αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως απέκτησε τόσα χρήματα.

Η παραπομπή του στην υπηρεσία κατά του Οικονομικού Εγκλήματος ήταν το έναυσμα για έναν αριθμό βουλευτών της αντιπολίτευσης να ζητήσουν την παύση των συνομιλιών με τις Βρυξέλλες έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.