Η 34χρονη Πενκ Χούι αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα του 32χρονου συντρόφου της με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, Βου Γουενγκ Γου, να κάνει δεύτερη πλαστική για να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος. Ο οδηγός ταξί της ζητούσε επιμόνως να κάνει και πάλι πλαστική καθώς δεν είχε ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα της πρώτης επέμβασης.

Το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά για την πλαστική αφού η 34χρονη δεν ήθελε να κάνει και δεύτερη, με αποτέλεσμα να του ζητήσει διαζύγιο. Τότε, ο 32χρονος κάλεσε την οικογένεια για φαγητό στα McDonald's προκειμένου να συζητήσουν.

Αντ’ αυτού, έδεσε την 34χρονη στο τιμόνι του ταξί και τα παιδιά στα πίσω καθίσματα και έβαλε φωτιά. Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος οδηγός ταξί έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.Ο 32χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία αυτοκτόνησε. 

Η αδερφή της 34χρονης, δήλωσε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Νοέμβριο του 2017 και έκτοτε είχαν ανά τρίμηνο την επιμέλεια των παιδιών.