Στη συντριβή του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους 115 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος.

Στον φάκελο της κυπριακής αστυνομίας καταγράφονται οι μαρτυρίες για τα αίτια της συντριβής του Boeing στις 14 Αυγούστου 2005 στο Γραμματικό Αττικής.

Η αστυνομία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Κρατικό Αρχείο και έχουν γίνει οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε τα έγγραφα και το άλλο υλικό να παραδοθούν σε συγκεκριμένη μορφή για να είναι αξιοποιήσιμα. Πρόκειται για τον ποινικό φάκελο, που παρουσιάστηκε το 2009 στο δικαστήριο και αποτελείται από 50 κιβώτια, ενώ τα τεκμήρια ανέρχονται στις 4.500 χιλιάδες.

Επίσης, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ψηφιακών δίσκων ή DVDs με φωτογραφίες ή βίντεο τόσο των θυμάτων όσο και της σκηνής του αεροπορικού δυστυχήματος στο Γραμματικό.

Στο υλικό περιλαμβάνονται φωτογραφίες και καταθέσεις που δεν θα δημοσιευτούν λόγο του περιεχομένου τους. Κυρίως, πρόκειται για φωτογραφίες από τις νεκροψίες των θυμάτων και τις εκθέσεις των ιατροδικαστών που για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να τεθούν σε δημόσια πρόσβαση...

Τα προσωπικά αντικείμενα παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα δόθηκαν πλέον στους οικείους τους ενώ εξαρτήματα του αεροσκάφους που κατείχε η κυπριακή αστυνομία για τη δίκη, επεστράφησαν στις ελληνικές Αρχές.

«Δεν θέλω να δω τίποτα», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Επιτροπής Συγγενών των Θυμάτων, Νικόλα Γιασουμή στον ραδιοσταθμό Active. «Εάν υπάρχουν στοιχεία, που δεν έχουν αξιοποιηθεί από τις υπηρεσίες του κράτους, ας αξιοποιηθούν σωστά και όχι από περιέργεια» ανέφερε.