Στους 25 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στην πύρινη λαίλαπα της Καλιφόρνιας, Οι διασώσες εντόπισαν ακόμα 14 πτώματα όπως ανέφερε ο τοπικός σερίφης.

«Σήμερα, εντοπίστηκαν ακόμα 14 πτώματα εντοπίστηκαν, τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 25» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόρι Χόνεα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι σοροί ανήκουν σε θύματα της τεράστιας πυρκαγιάς «Camp Fire» που κατέστρεψε ολοσχερώς την πόλη Πάρανταϊς, βόρεια του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια.

Οι σοροί ανασύρθηκαν αρκετές ώρες μετά, στα απομεινάρια από τα καμένα σπίτια στην πόλη.

Πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων, ο απολογισμός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια ήταν τουλάχιστον 11 νεκροί, όλοι από την πόλη Πάρανταϊς.

Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Καλιφόρνιας συνέχιζαν να δίνουν μάχη με τις φλόγες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις τεράστιες πυρκαγιές που καίνε ανεξέλεγκτα κι έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 23 ανθρώπους κι έχουν μετατρέψει σε στάχτη χιλιάδες σπίτια.

Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έλαβαν εντολή να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους σε μια μεγάλη περιοχή κοντά στην πρωτεύουσα της πολιτείας, το Σακραμέντο, και στο θέρετρο του Μαλιμπού, στη νότια Καλιφόρνια.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesus #Malibu #fire

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ponthego (@ponthego) στις

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ανά περιπτώσεις σοκαριστικά ενώ σε άλλες ιδιαιτέρως συγκινητικά, όπως το παρακάτω που δείχνει μια οικογένεια να προσεύχεται καθώς περνά μέσα από τις φλόγες