Ένα ελικόπτερο που πιστεύεται ότι ανήκει στον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha συνετρίβη δίπλα στο «King Power» και τυλίχτηκε άμεσα στις φλόγες. Οι οπαδοί και οι παίκτες όπως τονίζει η Daiy Mail ήταν σοκαρισμένοι και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το ελικόπτερο έπεσε στο πάρκινγκ του γηπέδου, αμέσως μετά την απογείωσή του.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ποιος επέβαινε σε αυτό, με τα βρετανικά ΜΜΕ να τονίζουν πως μόνο ο Vichai Srivaddhanaprabha παρακολούθησε το ματς με τη Γουέστ Χαμ και ότι μετά από κάθε ματς, ένα ελικόπτερο τον έπαιρνε για να τον πάει στο Λονδίνο. Η περιοχή γύρω από το King Power έχει εκκενωθεί, ενώ οι παίκτες της Λέστερ παραμένουν στο γήπεδο.

Η αστυνομία του Leicestershire δήλωσε: «Έχουμε να κάνουμε με ένα σοβαρό περιστατικό κοντά στο King Power Stadium. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης γνωρίζουν τι έχει συμβεί και προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν». Οπως αναφέρει ο Guardian, η αγωνία στις τάξεις των παικτών είναι στο κόκκινο, ενώ ο Κάσπερ Σμάιχελ ήταν δακρυσμένος. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ έπειτα από κάθε εντός έδρας ματς μεταφέρεται από την πόλη στο Λονδίνο με το ελικόπτερο.

Πηγή: www.gazzetta.gr