Δύο μαξιλαράκια από τα καθίσματα του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα στη Βρετανία, πιστεύεται ότι βρέθηκαν σε γαλλική παραλία.

Ο 28χρονος Σάλα, που μόλις είχε πάρει μεταγραφή για την Κάρντιφ, και ο πιλότος του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται από την περασμένη Τρίτη και τα σημερινά ευρήματα μειώνουν τις πιθανότητες να είναι ζωντανοί.

«Από μια πρώτη έρευνα, συμπεράναμε ότι είναι πιθανό να προέρχονται από το αγνοούμενο αεροσκάφος», ανέφερε η βρετανική υπηρεσία διερεύνσης των αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB) σε ανακοίνωσή της.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που επέστρεφε την περασμένη Τρίτη από τη Νάντη, όπου είχε πάει για να αποχαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες και την οικογένειά του, επιστρέφοντας στο Νησί, φάνηκε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το αποτύπωσε στο τελευταίο ηχητικό του μήνυμα.

«Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι... πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου... Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!» ήταν το μήνυμα που άφησε στο WhatsApp.