Μυστική συμφωνία με την σύζυγό του ΜακΚένζι φαίνεται πως έχει κάνει ο πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο και CEO της Αmazon, Τζεφ Μπέζος, προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο της εταιρίας του.

Σύμφωνα με την Βρετανική The Sun πιστεύεται πως πέρσι ο 55χρονος επιχειρηματίας έκανε μία μυστική συμφωνία με τον σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί επί 25 χρόνια.

Ετσι, ενώ πολλοί τώρα πιστεύουν πως η καρέκλα του Τζεφ Μπέζος «τρέμει»  καθώς με το διαζύγιο μπορεί οι μισές μετοχές της Amazon να περάσουν στα χέρια της γυναίκας του, ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στην βρετανική εφημερίδα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η γυναίκα του Μπέζος θα πάρει μεν μέρος από την περιουσία του, αλλά θα μείνει μακριά από την εταιρία του.

«Tόσο ο Τζεφ όσο και η γυναίκα του είναι έξυπνοι άνθρωποι, θα κρατήσει εκείνος τον έλεγχο της Amazon», ανέφερε η πηγή στην The Sun.

Βέβαια το ζευγάρι συνεχίζει να είναι σε συζητήσεις για το μοίρασμα των περιουσιακών του στοιχείων, αλλά όχι για την Amazon.

Μέχρι στιγμής πάντως είναι γνωστό πως η περιουσία πρόκειται να μοιραστεί κατά το ήμισυ, καθώς το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν την ίδρυση της Αmazon δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Πέρα από τα περιουσιακά, η The Sun δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει το ειδύλλιο του Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ, τονίζοντας πως είναι τρελά ερωτευμένοι και πως θα το δείξουν και δημοσίως αφού πάρουν διαζύγιο.