Εάν τα κινηματογραφικά στούντιο της Amazon ψάχνουν την επόμενη ταινία που θα «σπάσει» ταμεία, τότε, χωρίς καμία αμφιβολία, αυτή θα μπορούσε να είναι η ταινία – αφιέρωμα στη ζωή του ίδιου του ιδρυτή της Αmazon – και πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη – Τζεφ Μπέζος.

Και όχι άδικα, όπως υποστηρίζει το Bloomberg, αφού μέσα σε ένα 48ωρο η ζωή του Μπέζος έχει προσελκύσει τόσο πολύ – και τόσο γρήγορα – τα φώτα της δημοσιότητας, όσο λίγες άλλες προσωπικότητες.

Νέες πτυχές της ζωής του Τζεφ Μπέζος ήρθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, όταν ο ίδιος εξαπέλυσε δημόσια κατηγορίες προς το γνωστό περιοδικό National Enquirer, καταγγέλλοντας απόπειρα εκβιασμού σε βάρος του.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου κατήγγειλε ότι το περιοδικό τον απειλεί ότι θα δημοσιεύσει «άκρως προσωπικές» φωτογραφίες – σεξουαλικού περιεχομένου – που φέρεται ο ίδιος ο Μπέζος να έχει αποστείλει στη σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ.

Το περιοδικό φέρεται να ζητά από τον Μπέζος να δηλώσει ότι το National Enquirer δεν έχει κανένα πολιτικό κίνητρο εναντίον του, διαφορετικά θα προβεί στη δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ο Μπέζος και η πρώην πλέον σύζυγός του Μακένζι ανακοίνωσαν στις αρχές του 2019 ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου. Το National Enquirer δημοσίευε, ήδη από τότε, ρεπορτάζ για το θέμα και διαφήμιζε ότι θα δημοσιεύσει προσωπικά μηνύματα μεταξύ του Μπέζος και της νέας συντρόφου του, Λόρεν.

Λίγο μετά, ο Μπέζος ανέθεσε έρευνα σε σύμβουλο ασφαλείας για να εξετάσει εάν η φερόμενη διαρροή ήταν πολιτικά υποκινούμενη. Υποστηρίζει ότι το περιοδικό τον εκβίασε για να σταματήσει την έρευνα και του πρότεινε να εκδώσουν από κοινού ανακοίνωση στην οποία να λένε ότι το θέμα δεν είναι πολιτικά υποκινούμενο.

Τι απαντά η μητρική του National Enquirer

Από την πλευρά της η μητρική εταιρεία του National Enquirer δήλωσε ότι θα διερευνήσει διεξοδικά όσα καταγγέλλει ο Τζεφ Μπέζος, ήτοι ότι το περιοδικό έχει εμπλακεί σε «εκβιασμούς» σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία American Media δήλωσε ότι «πιστεύει πως ενήργησε νόμιμα»  και διαπραγματεύθηκε «με καλή πίστη» για να επιλύσει όλα τα θέματα μαζί του. Ωστόσο, σημείωσε ότι θα διερευνήσει τους ισχυρισμούς του Τζεφ Μπέζος και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα μετά την έρευνα.

Η «σχέση» του Τζεφ Μπέζος με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η «σχέση» του Τζεφ Μπέζος με τον Αμερικανό πρωθυπουργό, Ντόναλντ Τραμπ, μόνο… καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί. Είναι σίγουρα μια σχέση τουλάχιστον... θυελλώδης.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Μπέζος, η Amazon, αλλά και η εφημερίδα του, η Washington Post, έχουν γίνει πολλές φορές στόχοι επίθεσης μέσω Twitter, από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: www.insider.gr