Με ψήφους 303 υπέρ και 296 κατά, οι βουλευτές του Ουεστμίνστερ ενέκριναν τροπολογία επί του νομοσχεδίου για τα Οικονομικά, που θα περιορίζει τη δυνατότητα φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την ΕΕ χωρίς συμφωνία. 

Την τροπολογία εισηγήθηκε η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Υβέτ Κούπερ, και υποστηρίχθηκε από βουλευτές αρκετών κομμάτων, ανάμεσα στους οποίους εκτιμάται και από περίπου 20 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος.

Η τροπολογία περιορίζει τη δυνατότητα του υπουργείου Οικονομικών σε θέματα φορολόγησης, εάν η κυβέρνηση προσπαθήσει να περάσει μία έξοδο χωρίς συμφωνία, χωρίς προηγουμένως να έχει τη συγκατάθεση της Βουλής των Κοινοτήτων.  

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, στο υπουργικό συμβούλιο ή στην χώρα, για αποχώρηση από την ΕΕ χωρίς συμφωνία. «Τώρα η Τ.Μέι θα πρέπει να αποκλείσει μία και καλή το ενδεχόμενο αυτό» είπε. 

Καμία από τις τροπολογίες δεν μπορεί να εμποδίσει μία αποχώρηση χωρίς συμφωνία, αλλά εμποδίζουν τη δυνατότητα εφαρμογής ορισμένων κυβερνητικών αποφάσεων, εάν δεν δώσει το «πράσινο φως» η Βουλή.