Ένταση επικράτησε για ακόμα μία φορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η μάρτυρας, αδερφή του Γιώργου Ρουπακιά, βρισκόταν στη βήμα και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόσο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος όσος και το μαχαίρι του φόνου ήταν δικά της.

«Μετά από όλες αυτές τις συμπτώσεις εσείς δεν έχετε καμία σχέση με το φόνο;» την ρώτησαν. «Ε όχι δα ... Εσείς για τον εαυτό σας δεν έχετε ευθύνη;» απάντησε η μάρτυρας.

Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που είναι χωρισμένο στα δυο. Η πλευρά της οικογένειας Φύσσα άρχισε να χειροκροτεί και η μητέρα της Χρυσούλας Ρουπακιά φώναξε προς τον δικηγόρο «Φτού σου , πουλημένε». Η μητέρα και ο θείος του Παύλου Φύσσα αντέδρασαν έντονα λέγοντας πως δεν μπορούν να ακούν συνεχώς σχόλια από την άλλη πλευρά. Ο θείος , μάλιστα, του Παύλου Φύσσα απάντησε στην γυναίκα «Στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου η κατάρα» και στρεφόμενος στον Ρουπακιά φώναξε «Στα παιδιά σου Ρουπακιά στα παιδιά σου . Που θα βγείτε και από πάνω δολοφόνοι. Ντροπή με αυτό το βδέλυγμα που υποστηρίζετε».

Στη συνέχεια το δικαστήριο διέκοψε την δίκη προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Πάντως οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής προσπάθησαν να αναδείξουν την ύπαρξη στενότερης σχέσης της Χρυσούλας Ρουπακιά με τη Χρυσή Αυγή από αυτή που ισχυρίζεται η ίδια με σειρά ερωτήσεων που υπέβαλαν.

Η Χρυσούλα Ρουπακιά, η οποία κατέθεσε για δεύτερη ημέρα στη δική της Χρυσής Αυγής , επανέλαβε πως υπήρξε ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής επιμένοντας , ωστόσο, πως συμμετείχε σε ελάχιστες εκδηλώσεις της χωρίς να έχει ενεργό ρόλο.

Η πολιτική αγωγή προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφία από εκδήλωση στο Μελιγαλά στην οποία η μάρτυρας και ο σύζυγος της φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.

«Αναγνωρίζω εμένα και το σύζυγο μου, φοράμε μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. Δεν το θυμόμουν» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας κοιτάζοντας τη φωτογραφία που της υπέδειξε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής.

Πολιτική Αγωγή: Ξέρετε πως χαιρετούσε ο Χίτλερ ;

Μάρτυρας: Όχι . Δεν μου άρεσε η ιστορία, είχα 9.