«Εμείς ξεκινήσαμε προληπτικά και μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύριο το μεσημέρι θα είμαστε στο δρόμο με τρόπο που θα κάνει πάταγο. Αύριο θα ορίσουμε χώρους που θα μάθετε τελευταία στιγμή, θα είναι όλα τα αυτοκίνητα σε πορεία χωρίς στάθμευση σε όλη την Αττική», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα, στην πορεία των αυτοκινητιστών ταξί, εκτοξεύοντας σειρά απειλών για το ενδεχόμενο να ψηφιστεί αύριο τροπολογία που θα αφορά τα ταξί. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Λυμπερόπουλος απείλησε πως «θα το κάνει Κούγκι αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και μπει κάποια τροπολογία που μας αφορά». Μάλιστα, προανήγγειλε πως «αύριο θα γίνει η μεγάλη μάχη». «Εμείς ξεκινήσαμε προληπτικά και μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύριο το μεσημέρι θα είμαστε στο δρόμο με τρόπο που θα κάνει πάταγο. Αύριο θα ορίσουμε χώρους που θα μάθετε τελευταία στιγμή, θα είναι όλα τα αυτοκίνητα σε πορεία χωρίς στάθμευση σε όλη την Αττική».

 

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ απέστειλε μήνυμα «προς κάθε κατεύθυνση και σε όλα εκείνα τα λαμόγια που θέλοντας να απαξιώσουν και να τελειώσουν εμένα για να τελειώσουν τον κλάδο. Ο Λυμπερόπουλος εκπροσωπεί 80.000 οικογενειες και τις εκπροσωπεί μέχρι θανάτου. Όσοι από αυτούς νομίζανε ότι θα βρουν δούρειους ίππους να εξαγοράσουν αυτό τον κλάδο κούνια που τους κούναγε δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν».