Υπό κατάσταση σοκ παραμένουν τουρίστες και τοπική κοινωνία στο πανέμορφο νησί των Παξών, μετά την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Γαίου και του Μογοννησίου, με θύμα έναν 15χρονο. 

Ο άτυχος έφηβος επέβαινε με τον πατέρα και άλλα μέλη της οικογένειάς του σε νοικιασμένο ταχύπλοο, όταν γλίστρησε κι έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο από την προπέλα του σκάφους, που οδηγούσε ο πατέρας του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 15χρονος Βρετανός είχε πάει στους Παξούς με τους γονείς και τα αδέλφια του από τις ΗΠΑ, όπου διαμένεουν. 

Μιλώντας στο Corfutvnews, ο Δήμαρχος του νησιού ανέφερε: Το «παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος ήταν ακαριαίος και οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία υπηρεσία». 

«Μεταφέρουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και ως Δήμος, όπου μπορούμε ή όπου μας ζητηθεί, είναι αυτονόητο, ότι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας» ση,μείωσε και πρόσθεσε ότι «το σκάφος είχε ενοικιασθεί από τον πατέρα του παιδιού, οποίος είχε δίπλωμα για ταχύπλοο σκάφος».

Δείτε τη φωτό: