Στη δημοσιότητα, κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες, των δύο μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στη διάπραξη σωρείας κλοπών από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και της Αχαΐας.

Πρόκειται για τους:

ΖΙΝΤΙΡΙΔΗ Ταριέλ του Αλεξάνδρου και της Λάλι, που γεννήθηκε την 20-12-1987, στην Τιφλίδα Γεωργίας 

και

BLIADZE LASHA του TAMAZI και της ANA , που γεννήθηκε την 31-12-1991, στη Γεωργία.

Οι δύο Γεωργιανοί, μαζί με οχτώ ακόμη συνεργούς τους που έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία, διέπρατταν σωρεία κλοπών και διαρρήξεων από οικίες, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Αχαΐας. Όπως διακριβώθηκε, πρόκειται για μέλη ομάδας ευρύτερου εγκληματικού δικτύου, που δραστηριοποιείται μεθοδικά και οργανωμένα στο πεδίο της κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθειας διάπραξης κλοπών. Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά, κοσμήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (95.000) ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών, μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, μαχαίρι, πλήθος κλειδιών θυρών, κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό κ.α.

Ποιος είναι ο Ταριέλ Ζιντιρίδης

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1987 στην πρώην ΕΣΣΔ, ο Ταριέλ Ζιντιρίδης ήρθε μαζί με την οικογένεια του στην Ελλάδα αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Ασχολήθηκε με το τζούντο και γρήγορα ξεχώρισε, καθώς κατακτούσε τον ένα μετά τον άλλον τους τίτλους του πρωταθλητή Ελλάδος στα 66 κιλά, ενώ σημαντικές επιτυχίες -σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο- είχε και με την εθνική ομάδα. Η είδηση της σύλληψης του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους αθλητικούς κόλπους.