Η περιοχή της Αχαΐας έχει εδώ και μερικές μέρες να περηφανεύεται, μεταξύ άλλων, και για μια χρυσή, υπερπάμπλουτη κληρονόμο. Συγκεκριμένα, ένας χωρικός και ταπεινός αγρότης, λίγο πριν πεθάνει, κάλεσε την κόρη του και της είπε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού τους, όπου θα έβρισκε δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα με χρυσές λίρες!

Μέσα στο πόνο της, για την απώλεια του ανθρώπου της, η ανύπαντρη κόρη, όχι μόνο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αλλά θεώρησε πως τα λόγια του ήταν απόρροια της ασθένειάς του και της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του, που έδειχνε να τον οδηγεί σύντομα στον θάνατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μερικές μέρες αργότερα, η κόρη θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του πατέρα της και πράγματι πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει, για να βρεθεί μπροστά σε έναν πραγματικό θησαυρό, μη πιστεύοντας στα μάτια της.

Τα 'χασε, αφού ποτέ μέσα στην οικογένεια ο πατέρας δεν είχε δείξει να έχει οικονομική άνεση, αλλά ήταν σε όλη του τη ζωή ένας απλός βιοπαλαιστής της υπαίθρου.

Οι ίδιες πληροφορίες της "Π", θέλουν την τυχερή και "ζάπλουτη" πλέον νύφη να μην έχει πει το παραμικρό σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος -αφού σε αυτήν το εκμυστηρεύτηκε ο πατέρας- έτοιμη να συνεχίσει μάλλον το καλά κρυμμένο μυστικό.

Εχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.