Κάθε ενδεχόμενο, ακόμη κι αυτό της συναλλαγής, ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό -τα ξημερώματα της Πέμπτης- ενός αστυνομικού δεμένου με tie wrap και άγρια ξυλοκοπημένου σε διαμέρισμα που διέμεναν έξι υπήκοοι Πακιστάν, στην περιοχή της Νίκαιας.

Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Αργά το βράδυ -γύρω στις 02:30- άτομο από γειτονικό διαμέρισμα κάλεσε την Άμεση Δράση, καθώς ακούγονταν πολύ έντονη φασαρία και φωνές για βοήθεια. Στην πολυκατοικία έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εισέβαλαν στο διαμέρισμα που γίνονταν η φασαρία και εντόπισαν αιμόφυρτο και δεμένο σε καρέκλα τον συνάδελφο τους.

Μάλιστα, οι Πακιστανοί επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα εναντίον των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ωστόσο, αυτοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα για να εξηγήσουν τι έχει συμβεί και ο αστυνομικός στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση. Στα πρώτα του λόγια υποστήριξε ότι είχε ακολουθήσει τους Πακιστανούς καθώς αντιλήφθηκε ότι εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και τελικά τον παγίδευσαν.

Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής.