Παράτησε το λεωφορείο και τους επιβάτες κι έφυγε ένας οδηγός στο ΚΤΕΛ Φωκίδας, όταν μητέρα τον απείλησε ότι πρόκειται να καλέσει την αστυνομία, μιας και το παιδί της τραυματίστηκε κατά την επιβίβασή του στο όχημα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος lamiareport.gr, λίγο μετά τις 8:00' το βράδυ στην Άμφισσα, μια μητέρα με την 7χρονη κόρη της, πήγαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Πρώτα μπήκε στο λεωφορείο το κοριτσάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί και η μητέρα το λεωφορείο κύλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι της.

Κατά την διαδρομή από Άμφισσα προς Ιτέα η μητέρα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον οδηγό ότι η κόρη της πονάει και του ζήτησε να σταματήσει, προκείμενου να προσέλθει η τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος.

Ο οδηγός μόλις άκουσε ότι η μητέρα θα ενημερώσει την τροχαία ακινητοποίησε το λεωφορείο και την κοπάνησε, με τους επιβάτες να έχουν μείνει σύξυλοι και να μην πιστεύουν αυτό που ζουν.

Αρκετή ώρα αργότερα προσήλθε στο σημείο άλλος οδηγός του ΚΤΕΛ που ανέλαβε να συνεχίσει το δρομολόγιο, ενώ το 7χρονο κοριτσάκι με την μητέρα του πήγε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Ο 53χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ αναζητείται από την Τροχαία για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.