Η ισχυρή έκρηξη βόμβας στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Φάληρο δεν έκαμψε το ηθικό των συντελεστών, δημοσιογράφων, τεχνικών κι άλλων εργαζομένων του καναλιού.

Παρά τις μεγάλες υλικές ζημιές, το πρόγραμμα του σταθμού βγαίνει κανονικά, με τις εκπομπές να μεταδίδονται από τον περίβολο του κτηρίου. Καλεσμένοι και δημοσιογράφοι άκαμπτοι από την τρομοκρατική βία δηλώνουν την έντονη αντίθεσή τους και την σφοδρή καταδίκη τους εναντίον τέτοιων επιθέσεων κατά της δημοκρατίας και της πολυφωνίας.

«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομακρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος», γράφουν στην ανακοίνωσή τους για την τρομοκρατική ενέργεια.

Δείτε την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ:

Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομακρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών  δηλώσεων τους.