Τη ζωή της έχασε μια 55χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς στην Ευρυτανία, εξαιτίας προβλημάτων υγείας σε συνδυασμό με το δριμύ ψύχος που επικρατούσε στην περιοχή.

Το περιστατικό έγινε στην Ευρυτανία. Η γυναίκα είχε πάει με παρέα στην περιοχή για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Μετά το ρεβεγιόν, επέστρεφαν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος, έξω από το Καρπενήσι. 

Όμως, στις 2.30 περίπου τα ξημερώματα και λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από το χιόνι και εγκλωβίστηκαν. Η παρέα, αποτελούμενη από δύο ζευγάρια, αποφάσισαν να αφήσουν το αυτοκίνητο και να πάνε με τα πόδια στα δωμάτια. 

Μετά από λίγα λεπτά πορείας μέσα στο χιόνι, η 55χρονη σωριάστηκε. 

Η παρέα της ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ την Πυροσβεστική και την αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να μπορούν να τη βοηθήσουν. Μόλις διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρπενησίου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Εικάζεται ότι η 55χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που πιθανόν δεν ήξερε και η καρδιά της δεν άντεξε όταν βρέθηκε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. 

Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου της θα φανούν στην ιατροδικαστική έκθεση.