Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσαν πριν από λίγες μέρες νεαρός και η οικογένειά του στα Χανιά, όταν το καινούργιο κινητό τηλέφωνο που είχε αγοράσει, ξαφνικά, εξερράγη στην τσέπη του ανηλίκου μαθητή.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλαν στον ιστότοπο zarpanews.gr ο νεαρός και η μητέρα του, το smartphone είχε αγοραστεί το περασμένο φθινόπωρο από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά, ενώ λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά ο ανήλικος το είχε στην τσέπη του γιλέκου του, απ’ όπου είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί. Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε ο νεαρός άρπαξε φωτιά και στην προσπάθειά του να το βγάλει πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη εντός της τσέπης.

Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και το γιλέκο όπως φαίνεται στις παρακάτω σοκαριστικές φωτογραφίες.

Σε επικοινωνία της οικογένειας με την εταιρία που παρέλαβε το κινητό για να το εξετάσει, έλαβαν την απάντηση ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης καθώς το περιστατικό «δεν είναι ευθύνη της εταιρίας»

Δείτε τις φωτογραφίες: