Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην ελληνική showbiz η αποκάλυψη πως το μοντέλο που κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφο του είναι η Ρία Αντωνίου. Ο λόγος για την εντυπωσιακή ξανθιά, που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στη γειτονική Ιταλία, τόσο στις πασαρέλες όσο και ως παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, η 30χρονη κοπέλα παρουσιάστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες 24 ώρες στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφο της. Η Ρία Αντωνίου φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύντροφος της -παρότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν- τη βίασε και τη χτύπησε, ενώ ζήτησε να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Αυτό τελικά έγινε το πρωί της Τρίτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί κακώσεις στο σώμα της. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για καταγγελία που διερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από την Αστυνομία.

Η απάντηση του επιχειρηματία που κατήγγειλε η Ρία Αντωνίου

«Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Να σημειώσουμε ότι ο επιχειρηματίας - σύντροφος του καλλίγραμμου μοντέλου, είναι γνωστός και για άλλες σχέσεις που είχε κατά το παρελθόν με εντυπωσιακές Ελληνίδες της showbiz.