Χαμηλόβαθμο στέλεχος της αλβανικής μαφίας, για την ακρίβεια της ομάδας στην οποία μέχρι πρότινος άνηκε ο «μακελάρης του Μικρολίμανου» Αρμπέρ Μπάκο, ήταν ο 33χρονος που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στο κελί του, στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Πρόκειται για το άτομο που είχε προσφέρει προσωρινό καταφύγιο στους δύο εκτελεστές του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενώ μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα είχε βρεθεί οπλισμός, σφαίρες, εκρηκτικά, αστυνομικές στολές και συνελήφθη. Ο 33χρονος, περίπου ένα μήνα πριν την σύλληψη του (σ.σ. Οκτώβριος του 2017) είχε πρωταγωνίστησε σε ένοπλη συμπλοκή με δύο τραυματίες στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα. 

Ο θάνατος του, στο κελί που κρατούνταν στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού αποδίδεται σε χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα αστυνομικές πηγές ο 33χρονος ήταν χρήστης ουσιών ήδη από την εποχή της σύλληψής του, το 2017. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η χρονική συγκυρία του θανάτου του δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, καθώς έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την άγρια δολοφονία του Αρμπέρ Μπάκο από τον μέχρι πρότινος συνεργό του, Ιμπραχίμ Μπραχιμάι, φερόμενο ως φυσικό αυτουργό στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. 

Να σημειώσουμε πως ο 33χρονος ήταν αρκετά κοντά στον αρχηγό της ομάδας που κατηγορείται για το αποτυχημένο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του πρώην νομικού συμβούλου του ΛΑΓΗΕ, Γιώργου Αντωνοπούλου, που κατηγορείται επίσης για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και για σειρά άλλων εγκλημάτων. Ο λόγος για τον περιβόητο Κλοντιάν Λεκοτσάι, έγκλειστος και αυτός στις φυλακές. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου Αλβανού θα γίνουν τις επόμενες ημέρες γνωστά, όταν θα ολοκληρωθεί η νεκροψία - νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Θα διαπιστωθεί δηλαδή, εάν ο θάνατος του οφείλεται στη χρήση ουσιών ή  σε δηλητηρίαση.